Öne Çıkanlar AİLE Covid19 CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut gündem özeti Melatonin hormonu Mangal En İyi Uluslararası Film Cansu İvecen Kuru Gürültü Halil İbrahim Bekdemir Türkiyede koronavirüs kaynaklı Toplam Vaka Sayısı Entube hasta sayısı

22 Şubat 2016 Pazartesi Gündemi

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde, Bakanlar Kurulu toplantısına başkanlık ediyor. (Saat: 11.00)

BAŞBAKAN YARDIMCISI ELVAN İSTANBUL'DA

Başbakan Yardımcısı Lütfi Elvan, İstanbul İntercontinental Hotel'de, Türkiye - Somali İş Forumu'na katılıyor. (Saat:  19.25)

BAKAN AVCI’NIN PROGRAMI

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Ankara Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde Aday Öğretmen Yetiştirme Süreci Danışman Öğretmen Eğitimi Semineri Açılış Programı’na katılıyor. (Saat: 09.30)

BAKAN ÇAVUŞOĞLU’NUN PROGRAMI

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İtalya Dışişleri ve Uluslararası İşbirliği Bakanı Paolo Gentiloni ile ikili görüşme ve ortak basın toplantısı gerçekleştiriyor. (Saat: 10.00)

TBMM’DE BASIN TOPLANTILARI

Meclis’te, CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan ve HDP Siirt Milletvekili Kadri Yıldırım basın toplantısı düzenliyor. (Saat: 10.30/11.00/11.30/13.00)

SURİYE GELİŞMELERİ

Suriye’deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

YURT DIŞI ÜRETİCİ FİYAT ENDEKSİ

TÜİK, Ocak ayı Yurt Dışı Üretici Fiyat Endeksini açıklıyor. (Saat: 10.00)

FİNANSAL HİZMETLER ANKETİ VE FİNANSAL HİZMETLER GÜVEN ENDEKSİ

Merkez Bankası, Şubat ayı Finansal Hizmetler Anketi ve Finansal Hizmetler Güven Endeksini açıklıyor. (Saat: 14.30)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.