Öne Çıkanlar kılıçdaroğlu tesk genel başkanı bendevi palandöken palandöken şehit esnaf Akşener DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan fenerbahçe babacan Vergi EMİNE ERDOĞAN Çukurova Demirspor Kulübü Başkanı Kamil Aslan

25 Ocak 2016 Pazartesi Gündemi

-CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN KABULLERİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde, AB Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Federica Mogherini, Genişlemeden Sorumlu Komiser Johannes Hahn ile İnsani Yardım ve Kriz Yönetiminden Sorumlu Komiser Christos Stylianides'i kabul ediyor. (Saat: 15.00)

-KAMER GENÇ’İN CENAZE TÖRENİ

-CHP Tunceli Eski Milletvekili Kamer Genç, ilk olarak Tunceli Cemevi’nde ardından Nazımiye Cemevi’nde düzenlenecek törenin ardından, doğduğu Ramazan Köyü’nde toprağa veriliyor. (Saat: 10.00/12.00)

-KOMİSYONAR TOPLANIYOR

-TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda, Bütçe ve Kesinhesap Kanunu Tasarılarının geneli ile Sayıştay tezkereleri üzerinde görüşmeler yapılıyor. (Saat: 11.00)

-TÜRKİYE-AB BAKANLAR DÜZEYİNDE SİYASİ DİYALOG TOPLANTISI

-Türkiye ile Avrupa Birliği arasındaki Siyasi Diyalog Toplantısı, Ankara Palas Otel’de, AB Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi/AB Komisyonu Başkan Yardımcısı Federica Mogherini ve Komşuluk Politikası ve Genişleme Müzakerelerinden sorumlu AB Komiseri Johannes Hahn’ın katılımıyla düzenleniyor. (Saat: 09.30)  

-BAKAN ÇAVUŞOĞLU’NUN PROGRAMI

-Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ankara Palas Otel’de, Türkiye-AB Siyasi Diyalog Toplantısı’na ve toplantının ardından düzenlenen ortak basın toplantısına katılıyor. (Saat: 09.30/12.00)

-BAKAN BOZKIR’IN PROGRAMI

-Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, Ankara Palas Otel’de, Türkiye–AB Üst Düzey Siyasi Diyalog Toplantısı’na, toplantının ardından düzenlenen ortak basın toplantısına ve Siyasi Diyalog Toplantısı çalışma yemeğine katılıyor. (Saat: 09.30/12.00/12.30)

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.