Öne Çıkanlar terörist Covid19 cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan cumhurbaşkanı erdoğan Koronavirüs suriye Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar türkiye ak parti yunanistan abd vakıfbank

27 Şubat 2016 Cumartesi Gündemi

1- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde, Ensar Vakfı Olağan Genel Kurulu'na katılacak.

(İstanbul/14.00)

2- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin İl Başkanlığını ziyaret edecek, İl Özel İdare Binası Konferans Salonu'nda gençlik buluşmasına iştirak edecek.

- Kılıçdaroğlu, Ankara'daki terör saldırısında şehit olan Ayşegül Pürnek ve Mevlüt Öksüzoğlu ile Diyarbakır'ın Sur ilçesinde şehit düşen Astsubay Üstçavuş Burhan Kaplan'ın ailelerine taziye ziyaretinde bulunacak.

(Kayseri/13.00-17.00)

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Cemil Meriç Kültür ve Kongre Merkezi'nde AK Parti İl Danışma Meclisi toplantısına katılacak.

(Ankara/10.00)

2- Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Dünyada ve Türkiye'de Darbe Yargılamaları Uluslararası Sempozyumu"nda konuşacak.

(İstanbul/09.00)

3- Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, Valilik, Geçici Köy Korucuları ve Korucu Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile Tuşba Belediyesini ziyaret edecek, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü toplantısına katılacak, esnaf ziyareti yapacak ve AK Parti İl Danışma Kurulu toplantısına katılacak.

- Sivil toplum kuruluşları temsilcileri İl İstişare Toplantısı ve Yüzüncü Yıl Üniversitesi-Tuşba Belediyesi-Anne Eğitim Üniversitesi mezuniyet törenine iştirak edecek Ramazanoğlu, bir aileyi ziyaret edecek.

(Van/10.20-16.15)

4- Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, MÜSİAD Yönetimi ile "AR-GE Reform Paketi" konulu toplantıya iştirak edecek.

(İstanbul/10.00) 

5- Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının Karadeniz Bölgesi Ortak Akıl Toplantısı'na katılacak.

- Çelik ayrıca Fındık Sektörü Değerlendirme Toplantısına iştirak edecek.

(Trabzon/10.00/14.30)

6- TBMM Genel Kurulunda Cumhurbaşkanlığı, TBMM, Kamu Denetçi̇li̇ği̇ Kurumu, Anayasa Mahkemesi̇, Yargıtay, Danıştay, Sayıştay ile Başbakanlık ve bağlı kurumların 2016 yılı bütçeleri görüşülecek.

(TBMM/11.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

1- ABD, Rusya ve Uluslararası Suriye Destek Grubu ortakları arasında, Suriye'de çatışmaların sona erdirilmesine dönük mutabakatın sağlanmasının ardından diplomasi trafiği ve ülkedeki iç gelişmeler takip ediliyor.

(Halep/Washington/Moskova) 

2- Suriye'deki iç savaş, bölgedeki yansımaları ve Rusya'nın hava saldırılarına ilişkin gelişmeler ile Suriye rejim güçlerinin kuşatması altındaki bölgelerde insani durum izleniyor.

(Halep/İdlib/Şam) 

3- Rus hava saldırıları nedeniyle Halep'in kuzeyindeki bölgelerden Türkiye sınırına göç eden Suriyelilerin durumu ile Tel Rıfat'ta, terör örgütü PYD'nin ilerleyişi ve muhaliflerle arasındaki çatışmalar takip ediliyor.

(Halep) 

4- İsrail ve Filistinliler arasındaki gerginlik ile ilgili gelişmeler izleniyor.

(Kudüs/Ramallah/Gazze) 

5- ABD öncülüğündeki uluslararası koalisyonun, terör örgütü DAEŞ hedeflerine düzenlediği hava saldırıları ve Irak'taki çatışmalara ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

(Erbil/Bağdat) 

6- İran'da dün düzenlenen İran Meclisi ve Uzmanlar Meclisi seçimlerinin sonuçları takip ediliyor.

(Tahran)

SPOR

1- Hentbol Kadınlar Avrupa Challenge Kupası çeyrek final rövanş maçında İzmir Büyükşehir Belediyespor ile Polonya'nın EKS Start takımı Celal Atik Spor Salonu'nda karşılaşacak.

(İzmir/17.00)

2- 21. Balkan Salon Atletizm Şampiyonası, Aslı Çakır Alptekin Atletizm Salonu'nda yapılacak.

(İstanbul/14.00)

3- 18. Balkan Karate Şampiyonası, Ahmet Cömert Spor Salonu'nda başlayacak.

(İstanbul/09.00/17.30)

4- Spor Toto Süper Lig'de 23. haftaya, Mersin İdmanyurdu-Torku Konyaspor, Çaykur Rizespor-Kasımpaşa, Eskişehirspor-Bursaspor, Trabzonspor-Osmanlıspor maçlarıyla devam edilecek.

(Mersin/Rize/13.30/Eskişehir/16.00/Trabzon/19.00)

5- Spor Toto Basketbol Ligi'nde 19. hafta, İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Beşiktaş Sompo Japan, Trabzonspor Medical Park-Pınar Karşıyaka, Royal Halı Gaziantep-Banvit, Fenerbahçe-Galatasaray Odeabank karşılaşmalarıyla başlayacak.

(İstanbul/15.00/21.00/Trabzon/16.00/Gaziantep/17.00)

6- Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nde 20. hafta, Yakın Doğu Üniversitesi-Hatay Büyükşehir Belediyespor, Galatasaray-Edirne Belediyesi Edirnespor karşılaşmalarıyla başlayacak.

(Ankara/14.00/İstanbul/15.00)

7- Voleybol 1. Liglerinde 18. hafta, bayanlarda 5, erkeklerde ise 2 maçla başlayacak.

8- Hentbol Süper Liglerinde bayanlarda normal sezon 22. hafta maçlarıyla sona erecek, erkeklerde ise 18. hafta Antalyaspor-Göztepe maçıyla başlayacak.

(Antalya/13.00)

9- PTT 1. Lig'de 23. haftaya Denizlispor-Giresunspor, Şanlıurfaspor-Boluspor, Alima Yeni Malatyaspor-Adanaspor, Karşıyaka-Gaziantep Büyükşehir Belediyespor müsabakalarıyla devam edilecek.

(Denizli/Şanlıurfa/13.30/Malatya/16.00/İzmir/18.30)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.