Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan HAVA HAREKATI Hakkari başbakan binali yıldırım yapı kredi atatürk soner çetin operasyon azerbaycan Dünya Haberleri

29 Ocak 2016 Cuma Gündemi

-BAŞBAKAN DAVUTOĞLU SUUDİ ARABİSTAN'DA

-Başbakan Ahmet Davutoğlu, Suudi Arabistan'a resmi bir ziyarette bulunuyor. 

-CHP LİDERİ KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI

-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Diyarbakır'da şehit olan özel harekat polisi Mehmet Bora Tayfur'un Kocatepe Camisi'ndeki cenaze törenine katılıyor. 

-BAKAN AVCI İSTANBUL’DA

-Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Taksim Atatürk Kitaplığı'nda, Türk Dünyası Kitapları Lansmanına katılıyor. (Saat: 16.00)

-BAKAN IŞIK'IN PROGRAMI

-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Bütçe görüşmelerine katılıyor. (Saat: 10.00)

-BAKAN EROĞLU ŞANLIURFA VE GAZİANTEP’TE

-Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Şanlıurfa'da, Valiliği ziyaret ediyor ve burada basın açıklaması yapıyor, partisinin il başkanlığını ziyaret ediyor, toplu temel atma ve orman köylülerine kullandırılan ORKÖY kredileri sertifika dağıtım törenine katılıyor. (Saat: 10.00/11.15/14.00)

-Bakan Eroğlu, Gaziantep'te, Valiliği ziyaret ediyor, koordinasyon toplantısına katılıyor, partisinin il başkanlığını ziyaret ediyor. (Saat: 16.30/17.00/19.00)

-BAKAN BOZKIR İTALYA'DA

-Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, AB İşlerinden Sorumlu Devlet Sekreteri Sandro Gozi ve İtalya Dışişleri Bakanı Paolo Gentiloni ile görüşüyor.

-SGK BAŞKANI BAĞLI'NIN PROGRAMI

-Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanı Mehmet Selim Bağlı ve Kızılay Genel Müdürü Mehmet Güllüoğlu, Ankara'da, kan bağış kampanyasının açılış törenine katılıyor (Saat: 10.00)

-TZOB GENEL BAŞKANI BAYRAKTAR'IN PROGRAMI

-Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, TZOB Genel Merkezi'nde, basın toplantısı düzenliyor. (Saat: 10.30)

-SURİYE GELİŞMELERİ

-Suriye’deki iç savaş ve bölgedeki yansımaları takip ediliyor.

-TÜRKİYE-RUSYA İLİŞKİLERİ

 -Rusya uçağının düşürülmesinin ardından Türkiye-Rusya ilişkilerine dair gelişmeler, açıklamalar izleniyor.

-DIŞ TİCARET İSTATİSTİKLERİ

-TÜİK, Aralık ayı Dış Ticaret İstatistiklerini açıklıyor. (Saat: 10.00)

-TURİZM İSTATİSTİKLERİ

-TÜİK, 2015 yılı 4.çeyrek Turizm İstatistiklerini açıklıyor. (Saat: 10.00)

-SANAYİ KAPASİTE RAPORU İSTATİSTİKLERİ

-TOBB, 2015 yılı Sanayi Kapasite Raporu İstatistiklerini açıklıyor. (Saat: 10.00)

-25 MİLYONU AŞKIN KİŞİ E-DEVLET KAPISINI KULLANIYOR

-Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım,  e-Devlet Kapısını kullanabilecek yaşta bulunan vatandaş sayısının 58 milyon 833 bin 474,  e-Devlet Kapısını kullanan vatandaş sayısının ise 25 milyon 580 bin 442 olduğunu, unutma nedeniyle toplam tekrar şifre alım sayısının da 9 milyon 262 bin 527 adet olduğunu açıkladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.