Öne Çıkanlar chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu cumhurbaşkanı DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Afrin Komatsu Koca Dünya MHP lideri Bahçeli bugünün gündemi HAVA HAREKATI

29 Şubat 2016 Pazartesi Gündemi

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN FİLDİŞİ SAHİLİ'NDE

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Batı Afrika Turu çerçevesinde resmi temaslarda bulunuyor.

BAŞBAKAN YARDIMCISI ELVAN CENEVRE'DE

Başbakan Yardımcısı Lütfi Elvan, Birleşmiş Milletler İnsan Hakları Konseyi'nin 31. Oturumu'nda konuşma yapıyor.

BÜTÇE GÖRÜŞMELERİ

TBMM Genel Kurulu’nda, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ve Avrupa Birliği Bakanlığı'nın bütçeleri görüşülüyor. (Saat: 11.00)

BAKAN BOZKIR'IN PROGRAMI

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, Bilkent Otel'de, Avrupa Birliği Bakanlığı tarafından yürütülen Sivil Toplum Diyaloğu Programı’nın Dördüncü Aşaması açılış törenine katılıyor ve burada konuşma yapıyor. (Saat: 09.30)

Bakan Bozkır, Meclis'te, 2016 yılı Avrupa Birliği Bakanlığı bütçe görüşmelerine katılıyor.

TBMM'DE BASIN TOPLANTILARI

-Meclis'te MHP Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan, CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan, CHP Ankara Milletvekili Şenal Sarıhan ve CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan basın toplantısı düzenliyor. (Saat: 10.30/11.00/11.30/12.00/12.30)

SURİYE GELİŞMELERİ

-Suriye’deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

TÜRKİYE-YUNANİSTAN İLİŞKİLERİ

-Türkiye ile Yunanistan arasında siyasi istişareler Atina'da gerçekleştiriliyor.

EĞİTİM-BİR-SEN'İN BASIN TOPLANTISI

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.