Öne Çıkanlar kılıçdaroğlu tesk genel başkanı bendevi palandöken palandöken şehit esnaf Akşener DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan fenerbahçe babacan Vergi EMİNE ERDOĞAN çin

30 Temmuz Hava Durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan son değerlendirmelere göre, Türkiye genelinde az bulutlu ve açık bir hava hakim olacak. Sıcaklık iç ve batı kesimlerde mevsim normallerinin 2-4 derece üzerinde seyredecek.
 
Türkiye’nin kuzeyi ile batı bölgelerin iç kesimleri parçalı ve yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra İç Anadolu'nun kuzeybatısı, Doğu Karadeniz kıyıları, Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu, Bilecik, Kütahya, Afyonkarahisar, Isparta, Bolu, Düzce, Karabük, Ordu ve Artvin ile Bursa'nın güneydoğusu, Balıkesir'in doğu ilçeleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçecek.
 
Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor. Türkiye’nin iç ve batı kesimlerinde mevsim normallerinin 2 -4 derece üzerinde, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında seyredecek. Rüzgar ise genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Akdeniz kıyıları ile güneydoğu kesimlerde batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara ve Kıyı Ege'de kuvvetli esecek.
 
Bölgelerde Hava Durumu
 
Marmara: Az bulutlu ve açık, zamanla doğusu parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Bursa'nın güneydoğusu, Balıkesir'in doğusu ve Bilecik çevreleri yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.
 
Ege: Az bulutlu ve açık, zamanla iç kesimleri parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Afyonkarahisar ve Kütahya çevreleri yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.
 
Akdeniz: Az bulutlu ve açık, iç ve doğu kesimleri yer yer parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Isparta çevreleri yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.
 
İç Anadolu: Parçalı ve az bulutlu, zamanla kuzeybatısı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Ankara, Eskişehir, Kırıkkale ve Çankırı çevreleri yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.
 
Batı Karadeniz: Az bulutlu ve açık, zamanla iç kesimleri parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Bolu, Düzce ve Karabük çevreleri yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.
Orta Ve Doğu Karadeniz: Parçalı ve az bulutlu, zamanla doğu kesimleri yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Ordu, Giresun, Trabzon, Rize ve Artvin çevreleri aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.
 
Doğu Anadolu: Az bulutlu, zamanla kuzeydoğu kesimleri parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Kars, Ardahan, Iğdır ve Ağrı çevreleri yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.
 
Güneydoğu Anadolu: Az bulutlu ve açık geçecek.
 
​Bazı İllerde Hava Durumu
 
Ankara: Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. (32)
 
İstanbul: Parçalı ve az bulutlu. (32)
 
İzmir: Az bulutlu ve açık.(35)
 
Adana: Parçalı ve az bulutlu. (36)
 
Antalya: Az bulutlu ve açık. (32)
 
Samsun: Parçalı ve az bulutlu.(28)
 
Erzurum: Parçalı bulutlu. (30)
 
Diyarbakır: Az bulutlu ve açık.(40)
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.