Öne Çıkanlar CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin chp niğde milletvekili ömer fethi gürer Pandemi cumhurbaşkanı erdoğan türkiye istatistik kurumu gündem özeti çin beşiktaş abd Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel

31 Temmuz Hava Durumu

Meteoroloji  Genel Müdürlüğünden yapılan son değerlendirmelere göre, Batı Akdeniz'in iç kesimleri ve Doğu Karadeniz bölümü ile Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunun yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

Sıcaklıklar, ülkemizin iç ve batı kesimlerinde mevsim normallerinin 2 ila 5 derece üzerinde, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında seyredecek.Rüzgar ise genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Akdeniz kıyıları ile güneydoğu kesimlerde batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara'nın güney ve batısı ile Kıyı Ege'de kuvvetlice (30-50 km/sa) esecek.


Bölgelerde Hava Durumu
 
Marmara: Az bulutlu ve açık, öğleden sonra bölgenin doğusunun yer yer parçalı bulutlu geçecek. Rüzgar, bölgenin güney ve batısında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetlice (30-50 km/sa) esecek. Sabah saatlerinde bölgenin kuzeydoğusunda yer yer pus ve sis görüleceği tahmin ediliyor.

Ege: Az bulutlu ve açık, öğleden sonra bölgenin güney ve iç kesimlerinin parçalı bulutlu geçecek.Rüzgar, Kıyı Ege'de kuzey yönlerden kuvvetlice (30-50 km/sa) esecek.

Akdeniz: Az bulutlu ve açık, doğusu ile zamanla bölge geneli parçalı bulutlu, öğleden sonra Batı Akdeniz'in iç kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

İç Anadolu: Az bulutlu ve açık, öğleden sonra bölge genelinin yer yer parçalı bulutlu geçecek.

Batı Karadeniz: Az bulutlu ve açık, öğleden sonra bölge genelinin yer yer parçalı bulutlu geçecek.

Orta ve Doğu Karadeniz: Parçalı bulutlu, Doğu Karadeniz'in sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

Doğu Anadolu: Az bulutlu ve açık, zamanla bölgenin kuzey ve doğusu parçalı bulutlu, öğleden sonra ve akşam saatlerinde Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı ve ığdır çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.
Güneydoğu Anadolu: Az bulutlu ve açık geçecek.

 
Bazı İllerde Hava Durumu

Ankara:  Az bulutlu ve açık, öğleden sonra yer yer parçalı bulutlu. (33)

İstanbul: Az bulutlu ve açık, öğleden sonra yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde yer yer pus bekleniyor. (33)

İzmir:  Az bulutlu ve açık (36)

Adana:  Parçalı ve az bulutlu. (36)

Antalya:  Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu, öğleden sonra iç kesimleri yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.  (34)

Samsun:  Parçalı bulutlu. (29)

Erzurum:  Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu, öğleden sonra yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. (26)

Diyarbakır: Az bulutlu ve açık. (40)
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.