Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit adana tesk yunanistan Pandemi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel Akşener esnaf

4 İl İçin sel Uyarısı

Hava sıcaklığı batı kesimlerde 3 ila 6 derece azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak. Gece saatlerinden sonra Yalova, Kocaeli, Sakarya ve Düzce çevrelerinde beklenen kuvvetli yağışlar nedeniyle sel, su baskını, yıldırım gibi meydana gelecek olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun batı kesimleri parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara, Ege, Batı Akdeniz’in iç kesimleri, Eskişehir, Bolu ve Düzce çevreleri ile Karabük’ün batı kesimleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerler az bulutlu ve açık geçecek. Yağışlar, gece saatlerinden sonra Yalova, Kocaeli, Sakarya ve Düzce çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olacak. Bu sabah ilk saatlerde İstanbul’un kuzey kıyıları ile Marmara’nın doğusunda yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor. Hava sıcaklığı batı kesimlerde 3 ila 6 derece azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak ve mevsim normallerinin üzerinde seyredecek.

Rüzgar ise genellikle kuzey yönlerden, Akdeniz kıyı kesiminde batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esecek.
Yağışlar, gece saatlerinden sonra Yalova, Kocaeli, Sakarya ve Düzce çevrelerinde kuvvetli olacak. Kuvvetli yağışlar nedeniyle sel, su baskını, yıldırım gibi meydana gelecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.