Öne Çıkanlar Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk terörist cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan MSB gündem başlıkları enflasyon Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş gündem özeti fırat kalkanı bugünün gündemi ihracat Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu

50 IŞİD Militanı Öldürüldü

Suriye’nin kuzeyine yapılan obüs ve Çok Namlulu Roket Atar (ÇNRA) atışlarıyla 50 IŞİD militanı öldürüldü.

Kilis’e yapılan roket saldırıların ardından, Suriye’nin kuzeyinde tespit edilen “Katyuşa, doçka ve top mevzileri ile 1 adet mühimmat deposu” ateş destek unsurları vasıtasıyla imha edildi.

Suran kuzeyindeki bölgede IŞİD’e ait iki “Katyuşa” mevzii, Arşak ve İkdah bölgelerinde bir adet top mevzii ateş altına alındı. Bu mevziilerde bulunan mühimmatların da infilak etmesi sonucunda toplam 30 IŞİD militanı öldürüldü.

Öte yandan İhtimalat bölgesinde tespit edilen 2 adet top mevzii, 1 adet mühimmat deposu, 1 adet Doçka mevzii ve 1 adet araç, ateş destek vasıtalarıyla açılan ateş sonucunda imha edildi. Bu bölgede bulunan 20 IŞİD militanı da açılan ateş sonucunda öldürüldü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.