6 İl İçin Sağanak Yağış Uyarısı

Hava sıcaklığı  Kuzey, İç ve doğu kesimlerde 2 ila 4 derece artacak. Yurdun Batı, güney ve doğu kesimleri parçalı ve çok bulutlu, İzmir, Aydın, Manisa, Muğla, Denizli ve Antalya çevreleri aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan son değerlendirmelere göre, Ülkenin Batı, güney ve doğu kesimleri parçalı ve çok bulutlu, İzmir, Aydın, Manisa, Muğla, Denizli ve Antalya çevreleri aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların öğle saatlerinden sonra Muğla'nın kıyı kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgar ise genellikle kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esecek.

Bölgelerde Hava Durumu
 
Marmara: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin doğusunda yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.
 
Ege: Az bulutlu ve açık, zamanla güney kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, İzmir, Manisa, Aydın, Muğla ve Denizli çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların öğle saatlerinden sonra Muğla'nın kıyı kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

Akdeniz: Az bulutlu ve açık, zamanla batı kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Antalya'nın batı ilçeleri ile zamanla il genelinin yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

İç Anadolu: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Batı Karadeniz: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.
 
Orta ve Doğu Karadeniz: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.
 
Doğu Anadolu: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.
 
Güneydoğu Anadolu: Az bulutlu, doğusunun yer yer parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Bazı İllerde Hava Durumu

Ankara: Parçalı ve az bulutlu. (17)
İstanbul: Parçalı ve az bulutlu, bu sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sisli. (17)
İzmir: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yerel olarak sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.(20)
Adana: Az bulutlu ve açık. (22)
Antalya: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra batı kesimleri ile zamanla il geneli yerel olmak üzere sağanak yağışlı.(20)
Bolu: Parçalı ve az bulutlu. (17)
Erzurum: Parçalı ve az bulutlu.(10)
Trabzon: Parçalı ve az bulutlu. (12)
Diyarbakır: Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu.(18)
 
 
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.