Öne Çıkanlar deprem Kuşadası Belediyesi kuşadası erdoğan Hakkari atatürk çukurova belediyesi HAVA HAREKATI kızılay recep tayyip erdoğan operasyon başbakan binali yıldırım

7 İlde Okullar Tatil

Balıkesir, Tekirdağ, Çanakkale ve Sivas, Çankırı ve Samsun'da etkili kar yağışı, Bayburt'un Demirözü ilçesinde ise fırtına nedeniyle eğitime bir gün ara verildi.

Balıkesir Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Manyas, Savaştepe,Gönen, Bandırma ve Marmara ilçelerinde olumsuz hava koşulları nedeniyle okulların 19 Ocak Salı tatil edildiği bildirildi. 

Çanakkale

Çanakkale Milli Eğitim Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, olumsuz hava şartları nedeniyle Yenice, Gelibolu ve Biga'daki tüm ilk ve orta dereceli okullar ile Çanakkale merkez, Lapseki ve Gökçeada ilçelerinde taşımalı eğitim gören ilk ve orta dereceli okullar yarın tatil edildi.

Bayburt

Bayburt'un Demirözü ilçesinde fırtına nedeniyle eğitime bir gün ara verildi.

Demirözü Kaymakamı Zihni Yıldızhan, ilçe genelinde akşam saatlerinden itibaren etkili olmaya başlayan fırtına nedeniyle 19 Ocak Salı günü ilçe merkezi, bağlı belde ve köylerde eğitim ara verildiğini belirtti.

Sivas

Sivas'ın Kangal ilçesinde olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime yarın ara verildiği bildirildi. 

Kangal Kaymakamlığı yetkililerinden alınan bilgiye göre, ilçede etkili olan kar yağışı ve kuvvetli lodos nedeniyle İlçe Hıfzıssıhha Kurulu kararı gereğince Kangal merkez ile merkeze bağlı köylerde eğitime 19 Ocak Salı günü eğitime ara verildi. 

Tekirdağ

Tekirdağ'da olumsuz hava koşulları nedeniyle il genelinde eğitime yarın ara verilecek.

Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu, il genelinde yarın okulların tatil edildiğini belirterek, "İlimizde kar yağışı, buzlanma ve soğuk hava nedeniyle tüm okullarda yarın bir gün süreyle eğitim ve öğretime ara verilmiştir" dedi.

Samsun ve Çankırı

Samsun'un Havza ve Çankırı'nın Çerkeş ilçesinde ilk ve orta dereceli okulların olumsuz hava koşulları nedeniyle yarın tatil edildiği bildirildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, olumsuz hava şartları nedeniyle Havza ve Çerkeş'te tüm ilk ve orta dereceli okullar ile taşımalı eğitim kapsamındaki okulların 19 Ocak Salı tatil edildiğini belirtti.

Yetkililer, Havza ilçesinde milli eğitime bağlı okullarda görev yapan engelli personelin de aynı gün izinli sayılacağını ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.