Acı Haber: Ankara'daki Patlamada Yaralanan Asker Şehit Oldu

Ankara'nın Polatlı ilçesindeki Topçu ve Füze Okulu Komutanlığında meydana gelen kazada yaralanan Uzman Çavuş Mehmet Han, tedavi gördüğü hastanede kurtarılamayarak şehit oldu.

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan başsağlığı mesajında; "Polatlı/Ankara’da bulunan Topçu ve Füze Okulu Komutanlığında, icra edilen ağır silah eğitim atışı esnasında 20 Şubat 2019 tarihinde meydana gelen kazada yaralanıp tedavisi devam eden bir kahraman silah arkadaşımız şehit olmuştur. Üç kahraman silah arkadaşımızın tedavileri ise halen bulundukları hastanede devam etmektedir. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, şehidimizin kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır, tedavileri devam eden kahraman silah arkadaşlarımıza acil şifalar dileriz." denildi. 

Anahtar Kelimeler:
şehitKaza
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.