Adalet Bakanlığı Müsteşarlığına OHAL Komisyonu Başkanı Menteş Atandı

Adalet Bakanlığı Müsteşarlığı görevini 3 yıldır sürdüren Kenan İpek’in yerine OHAL İnceleme Komisyonu Başkanı Selahaddin Menteş getirildi.

Adalet, Dışişleri, Enerji ve Tabii Kaynaklar, Gıda, Tarım ve Hayvancılık ile Milli Savunma Bakanlıklarına ait atama kararları Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlandı.

Atama kararlarına göre, müsteşarlık görevini 3 yıldır sürdüren Kenan İpek, açıkta bulunan Bakanlık Yüksek Müşavirliği’ne getirildi. İpek’ten boşalan müsteşarlık görevine ise Adalet Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı ve OHAL İnceleme Komisyonu Başkanı Selahaddin Menteş getirildi.

Dışişleri Bakanlığında ise açık bulunan Araştırma Genel Müdür Yardımcılığına Mustafa Özcan atanırken, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden İşleri Genel Müdürlüğüne Bakanlık Müşaviri Mithat Cansız getirildi. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığında ise Müsteşar Dr. Nusret Yazıcı başka bir göreve atanmak üzere söz konusu görevinden alınırken, Müsteşar Yardımcısı Mehmet Hadi Tunç müsteşarlığa atandı.

Milli Savunma Bakanlığı’nda, Askeri Fabrikalar Genel Müdürü Murat Akkaya’nın, açık bulunan bakanlık müşavirliğine ataması gerçekleştirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.