Adana'da Silahlı Şüpheli İhbarı Polisi Alarma Geçirdi

Adana'da çarşaflı ve uzun namlulu silahlı bir kişinin görüldüğü ihbarı üzerine Emniyet Müdürünün konutu ve orduevi civarında geniş çaplı güvenlik önlemleri alındı.

Adana Orduevi'nin ve Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek'in konutunun da yer aldığı Güzelyalı Mahallesi'nde, uzun namlulu silah taşıdığı iddia edilen çarşaflı ve beyaz spor ayakkabı giymiş birisinin dolaştığı ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda güvenlik ekip sevk edildi.
Ekipler, konut ve orduevi çevresinde uzun namlulu silahlarla önlem aldı. Civardaki apartmanların ve rezidansların bahçelerini, birinci katların balkon altlarını ve merdiven boşluklarını kontrol etti. Şüpheliye rastlayamayan polis ekipleri, binaların güvenlik kameralarını incelemeye aldı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.