Öne Çıkanlar kılıçdaroğlu tesk genel başkanı bendevi palandöken palandöken şehit esnaf Akşener DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan fenerbahçe babacan Vergi EMİNE ERDOĞAN çin

Adana İl Gençlik Kollarından Çukurova Belediye Başkanı Çetin’e Ziyaret

Adana İl Gençlik Kolları’nın ‘Ekmeğimizi Bölüşüyoruz’ etkinliği çerçevesinde Adana'ya gelen CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Emre Yılmaz, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’i ziyaret etti.  Başkan Çetin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “CHP iktidarını gençlerimizle, kadınlarımızla, sağlayacağımızı biliyor ve bu bilinçle hareket ediyoruz. Birlikte başaracağız” dedi.

CHP Gençlik Kolları Başkanı Emre Yılmaz, bir dizi ziyaretlerde bulunmak amacıyla geldiği Adana’da, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’i makamında ziyaret etti. Beraberindeki CHP Adana Gençlik Kolları Başkanı Alaattin Solmaz ve yönetim kurulu üyeleri ile Başkan Çetin’e ziyarette bulunan Yılmaz, Başkan Çetin’e gençlik kollarının çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Yılmaz, “Başka bir geleceği mümkün kılacak gençlerle, başka bir Adana’yı konuşmak için Soner Başkan’ımızı ziyaret ettik. Daha idealist, daha amatör bir ruhla Adana’yı, kenti konuşmak üzere buradayız. Gençlik olarak, daha bir kent, daha iyi bir ülke için üzerimize ne düşüyorsa yapmaya hazırız. Soner Başkan’ımıza da hizmetleri ve bizleri kabul ettiği için teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

‘’Birlikte Başaracağız’’

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği (DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “CHP iktidarını gençlerimizle, kadınlarımızla sağlayacağımızı biliyor ve bu bilinçle hareket ediyoruz. Gençlik kollarımız, çok güzel çalışmalara imza atıyor. Adana’da çalışma yapmadıkları kasaba, belde kalmadı. İlgiyle takip ediyoruz. Bu noktada, bize düşen ise gençliğin önünü açmak, onlara gereken desteği sağlamak. Elimizden geleni yapıyoruz ve yapacağız. Birlikte başaracağız” diye konuştu.

Kendisinin de gençlik kollarından geldiğini ifade eden Başkan Çetin, “Ben de, gençlik kollarında görev yaptım. O dönemde çalışacak genç bulmakta zorlanıyorduk. Şimdi çok centilmence, güzel yarışlar oluyor. Gençlerimiz, omuzlarındaki yükün ne kadar ağır olduğunun farkındalar. Hepsi çok bilinçli ve akıllı kardeşlerim. Gençlerimize başarılar diliyorum” dedi.

Sohbetin ardından CHP Gençlik Kolları Başkanı Emre Yılmaz, CHP Adana İl Gençlik Kolları Başkanı Alaaddin Solmaz ve yöneticileri, Başkan Soner Çetin ile hatıra fotoğrafı çektirdi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.