Öne Çıkanlar Kuşadası Belediyesi deprem kuşadası çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan HAVA HAREKATI erdoğan başbakan binali yıldırım Hakkari kızılay atatürk yapı kredi

Adana'da Uyuşturucu Operasyonunda 10 Kişi Gözaltına Alındı

Adana'nın merkez Seyhan ve Çukurova ilçelerinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 10 şüpheli gözaltına alındı.

Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, teknik ve fiziki takibin ardından Şakirpaşa, Ova, Onur ve Uçak mahallelerindeki sokak satıcılarına yönelik operasyon düzenledi.

Ekipler, kendilerini fark ederek kaçmaya çalışan 7 şüpheliyi kovalamaca sonucu yakaladı.

Narkotik köpeğiyle yapılan aramada park halindeki kamyonun tamponunda, evin bahçesinde ve bitkilerin arasına gizlenmiş 30 pakette bir miktar esrar ve 21 uyuşturucu hap ele geçirildi. 

Öte yandan, merkez Çukurova ilçesi Beyazevler Mahallesi'ndeki eve düzenlenen operasyonda 3 şüpheli gözaltına alındı.

Evde yapılan aramada 70 gram eroin bulundu.

Şüphelilerden birinin sahte kimlik kullandığı, "uyuşturucu ticareti yapmak ve sağlamak" suçundan hakkında 7 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu belirlendi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 5'i tutuklandı, diğerleri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.