Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi HAVA HAREKATI Hakkari başbakan binali yıldırım atatürk soner çetin operasyon azerbaycan KENAN DOĞULU öğretmen meclis

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Selçuk'tan 10 Kasım Mesajı

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, "“Özgürlük ve bağımsızlık benim karakterimdir.” diyerek Samsun’da başlattığı istiklal mücadelesini, aziz milletimizin her ferdiyle beraber Kurtuluş Savaşı’nda zafere taşıdı. Ve “Benim en büyük eserim” dediği Cumhuriyeti’mizi bizlere miras bırakarak şanlı tarihimizdeki müstesna yerini aldı." dedi. 

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, 10 Kasım Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 81. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Selçuk mesajında, "Milli mücadelenin Başkomutanı, Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ahirete irtihalinin 81. yıl dönümünde saygıyla yâd ediyorum.

“Özgürlük ve bağımsızlık benim karakterimdir.” diyerek Samsun’da başlattığı istiklal mücadelesini, aziz milletimizin her ferdiyle beraber Kurtuluş Savaşı’nda zafere taşıdı. Ve “Benim en büyük eserim” dediği Cumhuriyeti’mizi bizlere miras bırakarak şanlı tarihimizdeki müstesna yerini aldı.

Bugün, ‘"İnsanı yaşat ki devlet yaşasın" şiarını kendisine ilke edinmiş bir hükümetin mensupları olarak vatan sathının her bir karış toprağındaki ailelerimiz, çocuklarımız, kadınlarımız,  gençlerimiz, engellilerimiz, yaşlılarımız, gazilik onuruna erişmiş ve bu şanlı topraklar için şehit olmuş kahramanlarımız için alın teri dökmenin onurunu yaşıyoruz.

Tüm vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştıran ve bütüncül bir sosyal kalkınmayı hedefleyen bir yönetim anlayışıyla geleceğimizi inşa etmeye devam ediyoruz.

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde insanlarımızın mutluluğu, ailelerimizin uyumu ve toplumumuzun refahı için hiç durmadan çalışmaya kararlıyız.

Bu duygularla, vefatının 81. yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, kahraman silah arkadaşlarını, bu topraklar için canlarını göz kırpmadan siper eden şehitlerimizi ve gazilerimizi bir kez daha rahmetle ve minnetle anıyorum. Ruhları şâd olsun…" ifadelerine yer verdi. 

Anahtar Kelimeler:
AtatürkAİLE10 Kasım
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.