Öne Çıkanlar Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk terörist cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan MSB gündem başlıkları enflasyon Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş gündem özeti fırat kalkanı bugünün gündemi ihracat cumhurbaşkanı erdoğan

AK Parti-CHP görüşmesi başladı

ANKARA (ANKA) -AK Parti-CHP heyetleri koalisyon çalışmaları çerçevesinde bir araya geldi.

AK Parti'nin CHP ile gerçekleştirdiği koalisyon görüşmelerine Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, AK Parti Milletvekilleri Osman Can ile Taha Özhan katılırken, CHP heyetinde ise Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Haluk Koç ile Genel Başkan Yardımcıları Faik Öztrak, Selin Sayek Böke ve İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi yer alıyor. CHP Heyetinde Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun danışmanı Rasim Bölücek de bulunuyor.

Ankara Palas Devlet Konukevi’nde gerçekleştirilen görüşme saat 14.10’da başladı. Görüşme için gelen ilk isim olan Bakan Çelik, gazetecilerin sorusu üzerine istikşafi görüşmelerin ilk toplantısının başladığını söyleyerek ihtiyaç duyulması halinde toplantının ardından gerekli açıklamaların yapılacağını belirtti.

Çelik’in ardından AK Parti heyetinden diğer isimler de Konukevine gelirken CHP heyeti ise birlikte giriş yaptı. (ANKA)

(GO/ÖZK)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.