Öne Çıkanlar chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu ihracat cumhurbaşkanı HAVA HAREKATI Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan CUMA GÜNÜ tsk içişleri bakanlığı almanya ekipler 14 Nisan 2024 Gündem Özeti

AK Partili Sürekli: Bürokrasi Azalacak, Büyüme Hızlanacak

AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, Bergama ve Dikili’de Cumhurbaşkanlığı sistemini anlattı. Bergama ve Dikili Ak Parti İlçe Başkanlıklarını ziyaret eden Sürekli, muhtarlarla bir araya geldi, Bergama Toplum ve Ruh Sağlığı Merkezi’nin açılışını yaptı.
 
Geçen aylarda Kayseri’de gerçekleştirilen hain saldırı sonucu yaralanan Gazi Furkan Özlü’yü de ziyaret eden Sürekli, CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır’ın Tayyip Erdoğan için söylediklerine tepki gösterdi.
 
Cumhurbaşkanlığı sistemi hakkında bilgiler veren Ak Partili Vekil,  Türkiye’nin önemli bir virajda olduğunu ifade ederek bu sistemin bürokrasiyi azaltarak büyümeyi hızlandıracağına vurgu yaptı. Cumhurbaşkanlığı sistemiyle  hızlı ve etkili icraat  yapılacağına işaret eden Sürekli, “Hızlı ve etkili yönetim, ekonomik büyüme, refah ve kalkınmanın garantisi olacak.  Hızlı karar alan, hızlı icraat ve reform yapan, etkin bir yönetim modeli oluşacak.  Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılayan, gelişmelere ayak uyduran, kurumların hızlı çalışmalarını sağlayan bir isleyiş hakim olacak. Bürokrasi azalacak, büyüme hızlanacak.  2023 ve ötesine uzanan hedeflerimiz ivme kazanacak ”dedi.





“Terörle Mücadelemize Güç Katacak”

Ak Partili Vekil,  Cumhurbaşkanlığı sistemiyle daha güvenli ve güçlü bir Türkiye’ye sahip olunacağına dikkat çekerek söyle konuştu:
“Güçlü hükümet, huzurun, güvenliğin ve özgürlüğün teminatı olacak. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi terörle mücadelemize güç katacak. Kurumsal yenilenme sayesinde güvenlik politikalarımız daha etkin şekilde işletilecek. Terörü Türkiye’nin gündeminden çıkaracak. Güvenlik politikalarında hızlı ve etkin karar alınacak. İnsanımız özgürlüklerini güvenli bir ortamda yasayacak.”
 
“CHP’ye Cevabı  16 Nisan’da Halk Verecek”
 
Sürekli ayrıca CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır’ın Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan için kullandığı sözlere tepki göstererek, Cumhuriyet Halk Partisi’nin 70 yıldır milleti küçük gören zihniyetinin aynen devam ettiğini fakat CHP ve onun yandaşlarına en büyük cevabın 16 Nisan günü yine  halk tarafından verileceğine vurgu yaptı.
 



İzmir Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı Bergama Dr. Faruk İlker Devlet Hastanesi Toplum ve Ruh Sağlığı Merkezi açılış törenine de katılan Ali Sürekli, son yıllarda yapılan yatırımlara İzmir’in sağlık alanında altın çağını yasadığını ifade etti.
 
Bu yıl ve önümüzdeki yıl açılışı yapılacak hastanelerle İzmir’deki önemli bir açığın kapatılacağını dile getiren Sürekli, “Sağlıkta memnuniyet  oranı her gecen gün artıyor ”şeklinde konuştu.
 
 
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.