Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel Pandemi tesk adana yunanistan esnaf Akşener

Altı Terörist Etkisiz Hale Getirildi

Tunceli’de dün düzenlenen operasyon sırasında çıkan çatışmada biri yaralı olmak üzere üç terörist etkisiz hale getirildi. Hakkari ve Irak’ın kuzeyinde düzenlenen operasyonda ise üç terörist etkisiz hale getirildi.

Genelkurmay Başkanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, Tunceli’nin Hozat ilçesinde düzenlenen operasyon kapsamında çıkan çatışmada biri yaralı olmak üzere toplamda üç terörist etkisiz hale getirildi. Operasyonda ayrıca üç adet Kalaşnikof piyade tüfeği, yedi adet el yapımı patlayıcı ve çok miktarda yaşam malzemesi ele geçirildi.

Şırnak’ın Merkezinde ise güvenlik güçleri tarafından yürütülen istihbari çalışma neticesinde bir terörist teslim oldu.

Güvenlik güçleri tarafından düzenlenen arazi aramasında Siirt’in Eruh ilçesi, Kars’ın Kağızman ilçesi ile Hakkâri’nin Çukurca ilçesinde birer el yapımı patlayıcı ele geçirildi ve imha edildi.

Hakkâri’nin Şemdinli ilçesi kırsalında ve Irak kuzeyinde bulunan Kani-Rash bölgesinde düzenlenen operasyon kapsamında tespit edilen bölücü terör örgütü mensubu üç terörist taarruz helikopter kolu ile gerçekleştirilen atışlar sonucu etkisiz hale getirildi.

YASA DIŞI SINIR GEÇİŞİNDE BULUNAN BİN 387 KİŞİ YAKALANDI

Kara Kuvvetleri Komutanlığına bağlı hudut birlikleri tarafından Suriye sınırında yasa dışı geçişte bulunan bin 168 kişi yakalandı. Öte yandan Yunanistan sınırında ise yasa dışı geçişte bulunan 219 kişi yakalandı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.