Öne Çıkanlar istanbul galatasaray myk EMİNE ERDOĞAN cumhurbaşkanı Kuşadası Belediyesi Aydem Yenilenebilir Enerji Genel Müdürü Ömer Fatih Keha ak parti yasama Koç Holdingin 2023 yılı net karı dinlenme tesisleri suriye

Altın Karınca İçin Başvurular Başladı

Marmara Belediyeler Birliği tarafından bu sene 7.’si düzenlenecek olan Altın Karınca Belediyecilik Ödülleri için başvurular başladı. Başvuruların internet üzerinden yapılacağı Altın Karınca, 2017 yılı içerisinde düzenlenecek ödül töreniyle sahiplerini bulacak.

Marmara Belediyeler Birliği (MBB) belediyeler arasında bilgi ve deneyim paylaşımı sağlamak, bu örnek iyi uygulamaları desteklemek ve üyeleri arasında yaygınlaştırmak amacıyla düzenlediği Altın Karınca ile başarılı projeleri ödüllendiriyor. 

Uygulamacılar, bilim insanları ve akademik camianın önde gelen isimlerinden oluşan bir jüri heyeti tarafından değerlendirilecek olan çalışmalar; afet yönetimi, kültür ve sanat, ulaşım, sürdürülebilir çevre yönetimi, kurumsal gelişim, sosyal belediyecilik, şehircilik altyapısı, şehir teknolojileri, yerel kalkınma ve işbirliği kategorilerinde ödüllendirilecek. Bu kategorilerin yanı sıra özel ödüller de verilecek.

Proje başvuruları www.altinkarinca.com.tr adresinden yapılacak. Aynı adresten başvuru ile ilgili bilgilere ve geçen yılın kazanan projelerine ulaşılabilir.
2015 veya 2016 yılı içinde başlatılmış, uygulamaya konulmuş veya tamamlanmış olan projeler, 31 Ağustos 2017 tarihine kadar başvuruda bulunabilecek. Ödüller 2017 yılı içerisinde düzenlenecek ödül töreniyle sahiplerini bulacak.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.