Öne Çıkanlar gündem özeti terörist cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk MSB gündem başlıkları enflasyon HAVA HAREKATI tesk genel başkanı bendevi palandöken abd CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş

Altun, "İletişim Başkanlığı Olarak Türkiye Markasını Daha Da Güçlendirmek Temel Fonksiyonumuz”

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "İletişim Başkanlığı olarak Türkiye markasını daha da güçlendirmek temel fonksiyonumuz. Türkiye'nin dünyadaki yerini, dünya halklarına anlatmaya çalışıyoruz. Ülkemize karşı yürütülen kara propagandaya karşı mücadele ediyoruz." dedi. 

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, CNN TÜRK'te Hafta Sonu programında gazeteci Hakan Çelik’in sorularını yanıtladı.

İletişim Başkanı Altun, "İletişim Başkanlığı olarak Türkiye markasını daha da güçlendirmek temel fonksiyonumuz. Türkiye'nin dünyadaki yerini, dünya halklarına anlatmaya çalışıyoruz. Ülkemize karşı yürütülen kara propagandaya karşı mücadele ediyoruz." dedi. 

Altun, "CİMER katılımcı demokrasinin en önemli araçlarından biri olarak vatandaşın istediği anda devlete ulaşmasını sağlayan bir platform. 2019 Eylül'de 2 milyon 270 bin başvuru varken, 2020 Eylül itibarıyla 4 milyon 270 bin başvuru olmuştur." dedi. 

Altun, "Sayın Cumhurbaşkanımızın lider diplomasisi çok önemli. Uluslararası alanda, Cumhurbaşkanımızın aktif dış siyaset politikası ve lider diplomasisi yürütmesi sayesinde lig atladık. Doğu Akdeniz konusunda Türkiye'nin ortaya koyduğu perspektif çok açık. Sayın Cumhurbaşkanımızın tavrı çok net. Güçlü bir AB-Türkiye ilişkileri, Türkiye için olduğu kadar AB için de bir kazanımdır." dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.