Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit abd tesk adana yunanistan tüik Pandemi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel

Amanoslar’da Barınaklar İmha Edildi

Hatay’ın Dörtyol ilçesi Amanoslar bölgesinde bölücü terör örgütü mensubu teröristlerce yaşam alanı olarak kullanıldığı tespit edilen sığınak ve barınaklar hava harekâtı ile imha edildi.

TSK’dan yapılan açıklamada, Hatay’ın Amanos Dağı bölgesinde teröristlerce yaşam alanı olarak kullanıldığı tespit edilen sığınak ve barınakların hava harekatıyla imha edildiği belirtildi.

Mardin’in Nusaybin ilçesinde devam eden operasyonda bir adet M-16 piyade tüfeği, 200 adet M-16 piyade tüfeği fişeği, iki el bombası, 10 adet M-16 piyade tüfeği şarjörü, bir adet Yaesu marka el telsizi ile bu telsize bağlı bir pil bloğu, bir dürbün, iki sırt çantası, bir uyku tulumu, bir panço, bir mont, bir kütüklük ve iki kimlik belgesi, çeşitli örgütsel doküman ve malzemeler ile bir kilo esrar ele geçirildiği ifade edildi.

Açıklamaya göre, Hakkari Çukurca’da güvenlik güçleri tarafından icra edilen arazi aramasında, 152 adet 14,5 mm Doçka makineli tüfeği fişeği ele geçirilirken, Mardin Derik’te bir sığınak içerisinde yaşam malzemesi ele geçirilerek yerinde imha edildi.

Bingöl’de icra edilen operasyonda iki adet sığınak içerisinde, el yapımı patlayıcı yapımı için hazırlanmış bir basma düzeneği, 100 metre halat ve yaşam malzemesi tespit edilerek yerinde imha edildi.
 

Anahtar Kelimeler:
HatayAmanoslar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.