Öne Çıkanlar Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk terörist cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan MSB gündem başlıkları enflasyon Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş gündem özeti abd fırat kalkanı bugünün gündemi ihracat

Anka Haber Gündemi - 20 Ocak 2016 Çarşamba

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Programı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'ı kabul ediyor ve 19. Muhtarlar Toplantısında konuşuyor. (Saat: 11.00/13.00)

Başbakan Davutoğlu İsviçre'de

Başbakan Ahmet Davutoğlu Davos’ta temaslar bulunuyor, Dünya Ekonomik Forumu’nda “İnsani Yükümlülük: Küresel, Bölgesel ve Sektörel Yaklaşımlar” oturumuna katılıyor. 

TBMM Genel Kurulu

Meclis Genel Kurulu’nda, Gelir Vergisi Kanunu İle Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı görüşülüyor. (Saat: 14.00)

Bakan Çavuşoğlu Suudi Arabistan'da

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Cidde’de toplanacak olan İslam İşbirliği Teşkilatı’nın Olağanüstü Dışişleri Bakanları Konseyi Toplantısına katılıyor.  

Bakan Tüfenkci'nin Programı

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Ankara TOKİ Başkanlığı’nda, İstanbul Erenköy gümrük arsasına ilişkin sunuma katılıyor. (Saat: 14.00)

Bakan Eroğlu'nun Programı

Orman ve Su işleri Bakanı Veysel Eroğlu, Orman Genel Müdürlüğü yeni hizmet binasında, 2015 yılını değerlendireceği ve bakanlığın 2016-2019 hedeflerini açıklayacağı kahvaltılı basın toplantısı düzenliyor. (Saat: 09.30)

Komisyonlar Toplanıyor

Meclis Dışişleri Komisyonu’nda, aralarında Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ile Kenya Cumhuriyeti Hükümeti Arasında Sağlık Alanında İşbirliğine Dair Anlaşmanın Onaylanmasının Uygun Bulunduğu Hakkında Kanun Tasarısının da bulunduğu tasarılar görüşülüyor. (Saat: 11.00)

Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu’nda, Maliye Bakanı Naci Ağbal Bütçe ve Kesin Hesap Kanunu Tasarılarını komisyona sunuyor. (Saat: 14.30)

TBMM'de Basın Toplantıları

CHP Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen, CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan, CHP İstanbul Milletvekili Ali Özcan, CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın ile CHP Milletvekilleri ve CHP Mersin Milletvekili Serdal Kuyucuoğlu Meclis’te basın toplantısı düzenliyor. (Saat: 11.00/11.30/12.00/12.30/13.30)

Yurtdışı Üretici Fiyat Endeksi

TÜİK, 2015-Aralık ayına ilişkin Yurtdışı Üretici Fiyat Endeksi’ni açıklıyor. (Saat: 10.00) 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.