Ankara Çukurambar'da Patlama

Ankara Çukurambar’da bulunan Ankara Vergi Dairesi Başkanlığı'nda doğalgaz kazanından dolayı bir patlama meydana geldi.

Çukurambar’da bulunan Ankara Vergi Dairesi Başkanlığı'nda saat 20.00 sularında bir patlama meydana geldi. Ankara Valisi Ercan Topaca patlamaya ilişkin Twitter hesabından, "Çukurambar'da bir binanın doğal gaz kazanında, sebebi henüz tespit edilemeyen bir patlama oldu. İlk tespitlere göre ölü veya yaralı yok" paylaşımında bulundu. Bölgeye çok sayıda polis, ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi.

Patlamanın Sebebinde "Sbotaj"İhtimali ağırlık kazandı

Ankara Valisi Ercan Topaca da olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Doğalgaz sıkışması nedeniyle patlama meydana geldiğini söyleyen Vali Topaca, can kaybının olmadığını, 3 kişinin hafif şekilde yaralandığını belirtti. Vali Topaca, “Neden kaynaklandığı hakkında şu an konuşmak çok erken. Bunu arkadaşlarımız araştırıyor” dedi.

Vali Topaca, gece saatlerinde yaptığı yeni açıklamada ise "Sabotaj ihtimali ağırlık kazandı, bunun üzerinde çalışıyoruz" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.