Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu Pandemi palandöken fetö şehit adana abd Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel tesk yunanistan tüik

Ankara'da Cuma Namazı Kılınacak Camiler Belli Oldu

Diyanet İşleri Başkanlığı Ankara Müftülüğü, 29 Mayıs Cuma Günü İtibari İle Cuma Namazı kılınacak camilerin isimlerini ve kurallarını açıkladı. 

Müftülükten yapılan açıklamada; "29 Mayıs Cuma Günü İtibari İle Cuma Namazı Aşağıdaki Listede Kaymakamlıklarımızca Tespit Edilen Cami Avlularında Ve Açık Alanlarda Eda Edilmeye Başlanacaktır.

Öğle Ve İkindi Namazları Tüm Camilerimizde Sosyal Mesafe Kuralına Uyularak Cemaatle Birlikte Kılınacaktır. Diğer Vakitlerde Münferiden Namaz Kılmak İsteyenler İçin Camiler Açık Tutulacaktır.

Sokağa Çıkma Yasağı Olan 65 Yaş Üstü Ve 20 Yaş Altı Vatandaşlarımızın Kendi Sağlıkları Ve Toplum Sağlığının Korunması İçin İbadetlerine Evlerinde Devam Etmeleri Gerekmektedir.

Cuma Namazlarında İlk Saftan Başlamak Üzere Oturmaya Başlanacak Ve Son Saf Dolana Kadar Bu Sıra Takip Edilecektir. Namaz Bitiminde İse En Son Saftan Başlamak Üzere Sırasıyla Cemaatin Namaz Kılınan Alandan Ayrılması İçin Gerekli Tedbirler Alınacaktır. Bu Düzenin Sağlanması İçin Vali/Kaymakamlarca İl/İlçe Müftülerinin Önerileri Doğrultusunda Namaz Kılınabilecek Her Cami Ve Açık Alan İçin En Az Beş Kişiden Müteşekkil "Cuma Heyeti" Oluşturulacak Ve Kolluk Personeli Görevlendirilecektir." denildi, 

ANKARA İLİ ve İLÇELERİ CUMA NAMAZI KILINACAK CAMİLER-ALANLAR

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.