Öne Çıkanlar AİLE bahçeli kasımpaşa gölbaşı MUHAMMED DEMİR dışişleri bakanı mevlüt çavuşoğlu erhan çelik YDG-H güney kore Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı akdeniz üniversitesi ankara

Ankara'daki Tren Kazasında Ölen Sayısı 9'a Yükseldi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turan, Bu sabah erken saatlerindeki Ankara'da meydana gelen Yüksek Hızlı Tren Kazasına İlişkin açıklama yaptı. Bakan Turhan Hayatını kaybedenlerin sayısının 3'ü makinist olmak üzere 9'a yükseldiğini açıkladı.

Bakan Turhan, incelemelerin ardından yaptığı açıklamada, "Bu sabah Ankara’da elim bir tren kazası yaşanmıştır. Kazanın sebebine ilişkin incelemeler titizlikle yürütülmektedir. Maalasef kazada 9 vatandaşımız hayatını kaybetmiş, 47 vatandaşımız da yaralanmıştır. Vefat edenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.