Ankara Emniyeti O İddiaları Yalanladı

Ankara Kızılay Meydanı’na yapılan bombalı saldırının ardından, sosyal medyada dolaşan ve halk arasında panik havası yaratan iddialar üzerine Ankara Emniyet Müdürlüğü, “Resmi bir açıklama yapılmadıkça vatandaşlarımızın bu ve buna benzer sosyal medyada çıkan haberlere itibar etmemesi gerekmektedir” açıklamasında bulundu.

Ankara Emniyet Müdürlüğü “Ankara Gordion AVM’de İki Terörist Yakalandı” ve “Bomba Yüklü Araç Yakalandı” şeklinde sosyal medya ve basında yer alan habere açıklama getirdi.

Ankara Emniyet'ten yapılan açıklamada, “15.03.2016 günü son bir saat içerisinde ‘Ankara Gordion AVM’de iki terörist yakalandı’ ve ‘Bomba yüklü araç yakalandı’ şeklinde sosyal medyada yer alan haberler asılsız olup; bu tarz haberlerin vatandaşlarımız üzerinde infial yaratmaya yönelik yapıldığı tespit edilmiştir. Ankara Emniyet Müdürlüğü olarak görev ve çalışmalarımız hassasiyetle yürütülmektedir. Resmi bir açıklama yapılmadıkça vatandaşlarımızın bu ve buna benzer sosyal medyada çıkan haberlere itibar etmemesi gerekmektedir.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.