Öne Çıkanlar galatasaray Koronavirüs rusya chp Covid19 terörist Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar enflasyon AİLE bugünün gündemi gündem özeti cumhurbaşkanı erdoğan

Ankara Valiliği'nden 15 Temmuz Anma Programlarına İlişkin Duyuru

15 Temmuz ihanet girişiminin 3. yıl dönümünde Ankara'da çeşitli anma programları düzenlenecek. Bu anma programlarından biri de 15 Temmuz Pazartesi günü saat 16.00’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle İl Emniyet Müdürlüğünde gerçekleştirilecek. Bu program kapsamında 15 Temmuz ihanet girişimi sırasında darbecilerin hedefi olan İl Emniyet Müdürlüğü yeni binasının açılışı da Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılacak.

Ankara Valiliği'nden yapılan açıklamada; "15 Temmuz ihanet girişiminin 3. yıl dönümünde ülkemiz genelinde olduğu gibi ilimizde de çeşitli anma programları düzenlenecektir. 
 
Bu anma programlarından biri de 15 Temmuz Pazartesi günü saat 16.00’da Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle İl Emniyet Müdürlüğünde gerçekleştirilecektir. Bu program kapsamında 15 Temmuz ihanet girişimi sırasında darbecilerin hedefi olan İl Emniyet Müdürlüğü yeni binasının açılışı da Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından yapılacaktır. 
 
Anma programının yapılacağı İl Emniyet Müdürlüğü binası önünde ve çevresindeki yollarda trafik yoğunluğu yaşanacağından, vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamamaları için alternatif yolları tercih etmelerinin faydalı olacağı değerlendirilmektedir." denildi. 

Anahtar Kelimeler:
Cumhurbaşkanı Erdoğan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.