Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi HAVA HAREKATI Hakkari recep tayyip erdoğan başbakan binali yıldırım yapı kredi atatürk soner çetin operasyon azerbaycan KENAN DOĞULU

Ankara Valiliği'nden Açıklama: "Sokağa Çıkma Yasağını İhlal Eden 1.922 Kişiye 1.466.332,00 Lira Ceza"

Ankara'da 15 Şubat-21 Şubat tarihleri arasında sokağa çıkma yasağını ihlal eden 1.397 kişiye adli/idari işlem yapılarak, toplam 1.466.332,00 lira para cezası uygulandı.

Ankara Valiliği tarafından,15 Şubat-21 Şubat  tarihleri arasında korona virüs mücadelesi için denetimler yapıldı.

Ankara Valiliği, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak bu dentimler ilgili bir açıklama paylaştı. Ankara Valiliği'nin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; "Virüsle mücadele kapsamında 15 Şubat - 21 Şubat tarihleri arasında sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal eden 1397 kişiye adli/idari işlem yapılmış olup toplam 1.466.332,00 lira para cezası uygulanmıştır. Değerli Ankaralılar daha sağlıklı yarınlar için lütfen kurallara uyalım." denildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.