Öne Çıkanlar deprem Kuşadası Belediyesi kuşadası erdoğan Hakkari çukurova belediyesi HAVA HAREKATI recep tayyip erdoğan atatürk kızılay operasyon chp haberleri

Ankara Valiliği'nden İsrail Büyükelçiliğine Saldırı Açıklaması

Ankara Valiliği, İsrail Büyükelçiliğine saldıran Osman Nuri Çalışkan’ın polisin dur ikazına uymayınca baldırından vurularak etkisiz hale getirildiğini belirtti. Yapılan ilk incelemede Çalışkan’ın arşiv kaydı ve herhangi bir örgüt bağlantısı tespit edilemedi.

Ankara Valiliği, İsrail’in Ankara Büyükelçiliğine yapılan saldırıya ilişkin yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada, “Saat 12.10 sularında Osman Nuri Çalışkan isimli, 1975 Konya doğumlu, elinde 30 cm. uzunluğunda bir bıçak ve çanta bulunan şahıs, İsrail Büyük Elçiliğine doğru slogan atarak hareket halinde iken, polisin dur ikazına uymayınca baldırından vurularak etkisiz hale getirilmiştir” denildi. Açımlamada, yapılan ilk incelemede Osman Nuri Çalışkan‘ın meczup görünümlü olduğu, arşiv kaydı ve herhangi bir örgüt bağlantısının tespit edilemediği ifade edildi. Valilik, konuyla ilgili araştırma ve soruşturmanın devam ettiğini de belirtti.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.