Öne Çıkanlar CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin chp niğde milletvekili ömer fethi gürer türkiye istatistik kurumu beşiktaş Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan recep tayyip erdoğan palandöken cumhurbaşkanı erdoğan erdoğan Shanghai Astronomi Müzesi Kalp Krizi Sebepleri Yeşim Arı Kimdir

Ankara Valisi Topaca: Canlı Bombalar Araca Türk Bayrağı Asmışlar

Ankara Valisi Ercan Topaca, Ankara’da iki canlı bombanın kendilerini patlatmasına ilişkin, “Vatandaşlarımızın dikkat etmesi gereken bir diğer konu da bu araca Türk bayrağı asmışlar” dedi.
Ankara Valisi Ercan Topaca, Ankara’ya 30 km mesafede bulunan Haymana yolunda iki canlı bombanın kendini patlattığı olaya ilişkin açıklamalarda bulundu.
Canlı bombaların, Diyarbakır’dan yapılan bir ihbar üzerine polisin aradığı şahıslar olduğunu söyleyen Topaca, şu açıklamalarda bulundu:
“Bu bölgeden dün bir vatandaşın yaptığı şüpheli şahıslar yönünde bir ihbar var. Bir kadın, bir erkek, üçüncü bir şahıstan da bahsediliyor. Dün akşamdan itibaren bu bölge üzerinde yoğunlaşıldı. Yapılan incelemede, bir kulübede bazı şahısların olduğu anlaşıldı. Sabaha karşı bölgeye gelinerek arkadaşların kendilerine teslim olmaları yönünde ikazları oldu. Buna olumlu cevap vermediler. Belli bir süre geçtikten sonra da daha biz müdahale etmeden kendilerini patlattılar.
Yapılan tespitlerde burada yaklaşık 200 kilogram civarında amonyum nitrat ve plastik patlayıcılar olduğunu tahmin ediyoruz. Patlamamış vaziyette iki kalıp plastik patlayıcı da bulundu.
İlginç olan, vatandaşlarımızın dikkat etmesi gereken bir diğer konu da bu araca Türk bayrağı asmışlar.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.