Öne Çıkanlar chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan asker jens stoltenberg ak parti genişletilmiş il başkanları toplantısı İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ (ECLAC CUMA GÜNÜ tsk kredi ihracı cumhurbaşkanı erdoğan

Ankara Ve 5 İl'de Elektrik Kesintisi

Ankara, Bartın, Çankırı, Karabük, Kırıkkale ve Zonguldak’ta tesis çalışmaları ve bakım nedeniyle 4 Mayıs Çarşamba günü belirlenen saatlerde elektrik kesintileri yaşanacak.

Başkent Elektrik Dağıtımdan yapılan açıklamada, Ankara’nın Kazan, Keçiören, Nallıhan, Pursaklar ve Sincan ilçelerinde, Bartın’ın merkez ilçelerine, Çankırı’nın Çerkeş ilçesine, Karabük’ün Safranbolu ilçesine, Kırıkkale’nin merkezine, Delice ve Keskin ilçelerine, Zonguldak’ın merkezine,  Alaplı ve Ereğli ilçelerine 4 Mayıs Çarşamba günü belirlenen saatlerde elektrik verilemeyeceği bildirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.