Ankara’da FETÖ Operasyonu: 7 Binbaşı, 16 Yüzbaşı Hakkında Gözaltı Kararı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, FETÖ soruşturması kapsamında 7'si binbaşı,16'sı yüzbaşı olmak üzere toplam 23 asker hakkında gözaltı kararı verdi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan yapılan açıklamaya göre, Jandarma Genel Komutanlığı bünyesindeki asker şahısların, “FETÖ’nün Mahrem İmamları” ile örgüt mensubu askerler arasında iletişim yöntemi olarak kontörlü, ankesörlü telefonlardan, büfe telefonlarından periyodik ve ardışık arama sistemiyle haberleştikleri tespit edildi. Bu kapsamda FETÖ terör örgütü ile irtibatları olduğu tespit edilen 7’si binbaşı, 16’sı yüzbaşı olmak üzere toplam 23 asker şahıs hakkında gözaltı kararı verildi. Açıklamaya göre gözaltı işlemleri Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünce Ankara ve 8 ilde devam ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.