Öne Çıkanlar çin galatasaray MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Koronavirüs vakıfbank chp Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener AİLE chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu ak parti

Ankara'da tüm kutlamalar iptal

ANKARA(ANKA) - Ankara Valiliği, Ankara’nın başkent oluşunun 92. Yılı kapsamında bugün yapılacak Anıtkabir ziyareti dışında tüm kutlama ve etkinliklerin dün yaşanan terör saldırısı nedeniyle iptal edildiğini bildirdi.

Ankara Valiliği’nden yapılan yazılı açıklamada, Ankara’nın başkent oluşunun 92. Yılı kapsamında bugün yapılacak Anıtkabir ziyareti dışında tüm kutlama ve etkinliklerin dün yaşanan terör saldırısı nedeniyle iptal edildiği belirtilerek, “Ankara’nın Başkent oluşunun 92. yılı kapsamında 13 Ekim 2015 Salı günü gerçekleştirilmek üzere planlanan kutlama ve etkinliklerden Anıtkabir Ziyareti dışında kalanların tamamı, ilimizde yaşanan elim terör saldırısı nedeniyle iptal edilmiştir. Ülkemizin birlik ve beraberliğine, huzur ve güvenine kasteden, milletimizi derin bir üzüntüye sevk eden bu menfur terör saldırısı neticesinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı, tedavi gören yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar dileriz” denildi. (ANKA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.