Öne Çıkanlar Arap Çinde kullanımda olan 5G baz istasyonu sayısı Çinde üniversite öğrenci sayısı Çin Büyükelçiliği Çin Yeni Bir Ticari Telekomünikasyon Uydusu Fırlattı Çin Ticari Uçak Şirketi Çin Dışişleri Bakanı Wang Yi Çin Eximbanktan 300 Milyon Dolar Kredi Sağladı Çin Devlet Konseyi Gümrük Tarifesi Komisyonu Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan Çeyiz Kadar Önemli

Ankara’da Uyuşturucu Operasyonu: 15 Kişi Tutuklandı

Ankara’da 2-9 Temmuz tarihleri arasında yapılan operasyonlarda, 33 ayrı olayda 66 kişi hakkında yasal işlem yapıldı. İşlemler sonucunda 15 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.  

Ankara Valiliği İl Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından, 2-9 Temmuz tarihleri arasında, uyuşturucu suçları ile ilgili 33 ayrı olayda 65 kişi, diğer suçlardan da 1 şüpheli kişi hakkında olmak üzere toplam 66 kişiye yasal işlem yapıldı.

Ankara Valiliği’nden bugün yapılan açıklamaya göre, hakkında yasal işlem yapılan şüpheli kişilerden 44’ü Cumhuriyet Savcılığının talimatı ile salıverildi, 15 şüpheli kişi tutuklanarak cezaevine teslim edildi, 3 şüpheli kişi Savcılıktan serbest kaldı ve 4 şüpheli kişi hakkında adlî kontrol kararı verildi. 

Bu yakalamalar sonucunda toplam 4 bin 565 gram uyuşturucu maddesi,  42 adet uyuşturucu hap, 7 kök Hint keneviri ele geçirildi. Ayrıca 17 bin 115 TL ve 4 bin 595 avro ele geçirilirken; 1 adet tabanca, 5 adet şarjör, 6 adet tabanca fişeği, 2 adet av tüfeği, 16 adet av tüfeği fişeği, 4 adet uyuşturucu düzeneği ve 3 adet hassas terazi de yakalandı.
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.