Öne Çıkanlar galataport Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk uyuşturucu Gıda ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI SÜLEYMAN SOYLU çalışma ve sosyal güvenlik bakanı Ford Otosan CFOsu Gül Ertuğ çalışma ve sosyal güvenlik bakanlığı çalışma bakanı seçim çanakkale

Ankara’da Uyuşturucu Operasyonu

17-23 Eylül tarihleri arasında Ankara’da gerçekleştirilen narkotik suçlarla mücadele faaliyetleri kapsamında 112 şüpheliye işlem yapıldı, 31 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi, 819 gram esrar, 242 gram kokain ele geçirildi.

Son bir haftada başkentte gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonlarında 112 şahsa işlem yapıldı. Ankara Valiliği’nden yapılan açıklamaya göre 17-23 Eylül tarihleri arasında, “Uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti yapma, kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın alma, kabul etme veya bulundurma ya da uyuşturucu veya uyarıcı kullanma suçları” ile ilgili 31 vaka yaşandı. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri söz konusu olaylara ilişkin 68 şüpheli şahsa uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti yapma, 41 şüpheli şahsa kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın alma, kabul etme veya bulundurma ya da uyuşturucu veya uyarıcı kullanma suçundan ve 3 şüpheli şahsa ise diğer suçlardan olmak üzere toplam 112 şüpheliye işlem yaptı.

BİR TABANCA ELE GEÇİRİLDİ

Yakalanan şüphelilerden 38’i Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla salıverilirken, 31’i tutuklandı. Bir haftalık uyuşturucuyla mücadele faaliyeti kapsamında 819 gram esrar, 242 gram eroin, 8 gram kokain, 418 extacy hap,  113 gram skunk, 69 gram bonzai, 76 gram metamfetamin, 292 adet sentetik ecza maddesi, 3 hassas terazi, bir tabanca, bir şarjör ve altı tabanca fişeği ele geçirildi. Öte yandan uyuşturucu madde satışından elde edildiği değerlendirilen 28 bin 810 Türk Lirasına da el konuldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.