Öne Çıkanlar Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk terörist cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan MSB gündem başlıkları enflasyon Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş gündem özeti abd fırat kalkanı bugünün gündemi ihracat

Ankaralı Dağlıca şehidi Bakım Üstçavuş Okan Taşan uğurlandı

ANKARA(ANKA) – Dağlıca’da bölücü teröristler tarafından şehit edilen 16 askerden biri olan Ankaralı Bakım Üstçavuş Okan Taşan Kocatepe Camii’nde kılınan cenaze namazı ile ebedi yolculuğuna uğurlandı.

Pursaklar ilçesinden olan Şehidin cenaze namazına devlet ricalinin yanı sıra binlerce Ankaralı katıldı. Cenaze töreninde Kocatepe Camii İmamı, “Yarabbi, bütünlüğümüzü zedeleyecek her türlü provokasyonlardan milletimizi uzak eyle. Biz bu ülkenin bize nasıl ulaştığını çok iyi bilenlerdeniz. Bu vatan şehadetler üzerine yükselen üzerinde mübarek bir bayrağın dalgalandığı mübarek bir vatan” diye dua etti.

Okan Taşan için kılınan cenaze namazı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı İsmet Yılmaz, Başbakan Ahmet Davutoğlu, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve kuvvet komutanları, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek ve daha birçok siyasetçi, asker ile bakan ve bürokrat katıldı.

Şehidin naaşı son yolculuğuna uğurlanmak üzere Cebeci Askeri Şehitliği’ne doğru yola çıkarken Cami avlusunda namaza katılan halk tekbir getirdi ve “Kahrolsun PKK”, “Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez” sloganları attı. (ANKA)

(HM/ORH)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.