Öne Çıkanlar kılıçdaroğlu tesk genel başkanı bendevi palandöken palandöken şehit esnaf Akşener DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan babacan Vergi Çukurova Demirspor Kulübü Başkanı Kamil Aslan Arap 13 Aralık 2023 Çarşamba Gündemi

Antalya'da Patlama Oldu

Antalya Ticaret ve Sanayi Odasının çevreyolu üzerindeki binasının otoparkında patlama meydana geldi. Olay yerine ambulanslar sevk edildi.

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası binasının otoparkında patlama meydana geldi. Patlamada yaralanan vatandaşların hayati tehlikesinin olmadığı belirtildi.
Antalya Ticaret ve Sanayi Odası’nın çevre yolu üzerindeki binasının otoparkında, patlama meydana geldi. Olay yerine çok sayıda ambulans ile itfaiye sevk edildi. Polis ekipleri de bölgede geniş güvenlik önlemleri aldı.
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, bir televizyon kanalına yaptığı açıklamada, “Camların bir anda kırılmasıyla büyük bir patlama intibaı söz konusu ancak 10-12 vatandaşımızın küçük cam sıyrıklarından kaynaklanan yaralanmaları var, hayati tehlikesi olan vatandaşımız söz konusu değil” dedi.

“TERÖR EYLEMİ GÖRÜNTÜSÜ YOK”
Türel, saldırının bir terör eylemi olduğunu düşünmediğini ifade ederken, “Terör eylemlerinin şehrin kalabalık noktalarında ve ya şehir merkezlerinde yapıldığını biliyoruz. Burası da şehre uzak ve kimsenin olmadığı bir saatte gerçekleşiyor patlama. Dolayısıyla ilk intibalara göre, terör eylemi görüntüsünü vermiyor bu hadise” diye konuştu.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.