Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit adana tesk Pandemi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel Akşener yunanistan esnaf

Aralık Belediye Başkanı: Iğdır'daki saldırıda 11 veya 15 polisimiz şehit oldu

IĞDIR(ANKA) - Iğdır Aralık Belediye Başkanı Bayram Teksay, Iğdır-Nahçıvan yolu Hasanhan köyü mevkiinde polis servisine yapılan bombalı saldırıya ilişkin, “Elimizde net bilgi yok ama 11 veya 15 polisimizin şehit olduğu belirtiliyor” dedi.

Dilucu Sınır Kapısı’nda görev yapan gümrük memurlarını taşıyan servis ve servisin güvenliğini sağlayan zırhlı polis aracına yapılan bombalı saldırıya ilişkin Aralık Belediye Başkanı Teksay, ANKA muhabirine açıklamalarda bulundu.

Görgü tanıklarına göre patlamanın ardından minibüsün 20 metre havaya uçtuğunu belirten Teksay, “Bombayı yol kenarına koymuş olsalardı minibüs yana düşerdi. Böyle olması için asfaltın altına koyulmuş olmaları lazım. Saldırıda, zırhlı koruma araçları da zarar görmüş. Kaç şehit verdiğimizi bilmiyorum net olarak bilmiyorum. 11 veya 15 şehit bilgisi var. Bölgedekilerden aldığım bilgiye göre çatışma devam ediyormuş. Köye silah sesleri geliyormuş” dedi.

Öte yandan, saldırı haberinin alınmasının ardından bölgeye çok sayıda polis ve asker gönderildi. Kapsamlı bir operasyonun başlatıldığı bölgede, çatışmanın devam ettiği belirtiliyor. (ANKA)

(HND/OLÇ)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.