Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit adana tesk Pandemi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel Akşener yunanistan esnaf

Asker ve Polis, Gata Ve Bilkent Fizik Tedavi Hastanesi Klinik Oteli Ve Sosyal Tesislerden Ücretsiz Yararlanacak

Türk Silahlı Kuvvetleri, Sahil Güvenlik ve Jandarma Genel Komutanlığında görevli askerler, emniyet mensupları ve  Terörle Mücadele Kanunu kapsamında yaralananlar, Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Ankara Bilkent Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesine ait klinik otel ve sosyal tesislerden ücretsiz yararlanacak.

4736 Sayılı Kanunun 1. Maddesinin Birinci Fıkrası Hükmünden Muaf Tutulacakların Tespitine Dair Kararnamenin Eki Kararında değişiklik yapılmasına ilişkin Bakanlar Kurulu kararı Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlandı.

Karara göre, Türk Silahlı Kuvvetleri, Sahil Güvenlik ve Jandarma Genel Komutanlıklarının askeri personelinden ve emniyet hizmetleri sınıfına dâhil personelden görevleri esnasında veya görevleri sebebiyle yaralananlar muayene, tetkik ve tedavileri süresince, Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Ankara Bilkent Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesine ait klinik otel ve sosyal tesislerden ücretsiz de yararlanabilecek.
Terörle Mücadele Kanunu kapsamında yaralananlar da bu hizmetten faydalanabilecek. Uluslararası askeri anlaşma ve protokoller çerçevesinde yıllık kontenjan dâhilinde ücretsiz tedavisi yapılan hastaların muayene, tetkik ve tedavileri de bu hastanelerde yapılabilecek. Bu hizmetlere eşler, birinci ve ikinci derece kan ve sihri hısımları için de geçerli olacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.