Öne Çıkanlar Afrin İyi Parti ak parti sözcüsü ömer çelik çin ak parti İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Akşener Hakkari AİLE kosgeb Argylle: Gizli Casus Op. Dr. Volkan Erdoğan

Asya İle Avrupa'yı Birleştiren İstanbul'daki Köprüler Pakistan Bayrağının Renkleriyle Işıklandırılacak

22 Mart 2019: 23 Mart 2019'daki Pakistan Milli Gününü kutlamak için İstanbul Boğazındaki Asya ve Avrupa kıtalarını birleştiren köprüler Pakistan Bayrağının renkleriyle ışıklandırılacak.

Buna benzer şekilde, ünlü Cinnah Caddesinin tepesindeki Ankara'nın en belirgin anıtlarından olan Atakule de 21-23 Mart tarihlerinde Pakistan Bayrağının renkleriyle ışıklandırılıyor.  Atakule AVM'de ayrıca Pakistan'ın manzaraları ve kültürünü betimleyen "Pakistan'ın Renkleri" fotoğraf sergisi 23-24 Mart'ta gösterimde olacak.

Bu meyanda, Türk Silahlı Kuvvetlerinin hava akrobasisi ekibi "Solo Türk'ün" F-16'ları da Islamabad'da 23 Mart "Pakistan Günü" geçit töreninde bir uçuş gösterisi sunacaklar.

Pakistan Büyükelçiliği Türk Hükümeti ve Atakule AVM'nin Pakistan Milli Gününü kutlamak için yaptığı bu jestlere derin şükranlarını sunar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.