Öne Çıkanlar bugünün gündemi gündem özeti gündem başlıkları Afrin bugünün gündem özeti Hakkari Muhbir ysk çin pkk Anka Haber Gündem Özeti İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

Atama ve görevlendirme kararları Resmi Gazete’de yayımlandı

ANKARA (ANKA) - Bilim, Sanayi ve Teknoloji, Gıda, Tarım ve Hayvancılık, Gümrük ve Ticaret ile Orman ve Su İşleri Bakanlıklarına Ait Atama Kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.

Buna göre, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı İzmir Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğüne Edirne Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Engin Bişar atandı.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliğine, aynı yer Genel Müdür Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Karayama'nın yeniden atanması uygun bulunurken, Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliğine de aynı yer Genel Müdür Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyesi Ethem Kalın'ın yeniden atanmasına karar verildi.

Ayrıca Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Tüketicinin Korunması ve Piyasa Gözetimi Genel Müdür Yardımcılığına Bayram Uzunoğlan, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Türkiye Su Enstitüsü Başkanlığına da Prof. Dr. Ahmet Mete Saatçi getirildi.

Bu arada Adli Tıp Kurumu İkinci Adli Tıp İhtisas Kurulu Nöroloji Üyeliğine, İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Elif Kocasoy Orhan'ın görevlendirilmesi de uygun görüldü. (ANKA)

(HM/ÖZK)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.