Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan HAVA HAREKATI Hakkari başbakan binali yıldırım yapı kredi atatürk soner çetin operasyon azerbaycan KENAN DOĞULU

Atatürk Havalimanı’nda 5 Kilogram 490 Gram Kokain Ele Geçirildi

Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekiplerince Atatürk Havalimanı’nda, Kolombiya’dan aktarmalı olarak Ukrayna’ya giden yolcunun valizinde 5 kilogram 490 gram kokain ele geçirildi.

Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekiplerinin Varış Öncesi Yolcu Programı üzerinden yapılan risk analizi çalışmaları sonucunda şüpheli olarak değerlendirdikleri  Bogota (Kolombiya)’dan İstanbul aktarmalı olarak Kiev’e gidecek olan Ukrayna uyruklu şahısın valizin taban kısmında piyasa değerinin yaklaşık 2 milyon 200 bin lira olduğu belirlenen 5 kilogram 490 gram kokain ele geçirildi. İçerisinde uyuşturucu madde tespit edilen valizin sahibi ile birlikte seyahat ettiği şahıs Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığınca tutuklandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.