Öne Çıkanlar cumhurbaşkanı erdoğan merkez bankası amerika çin transfer cumhurbaşkanı TÜRKPA Anıl İlter Savcı Oluyor Avrasya Hastanesi İzmir depremi Ferhat Pişmaf Maske Production

ATO Heyeti’nden Bakan Elvan’a Ziyaret

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, bugün yönetim kurulu ve meclis üyeleriyle birlikte Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan’ı ziyaret etti.

ATO’nun yeni yönetimi hakkında bilgi veren Baran, ziyarette ATO’nun 10 ay sonra gerçekleşecek seçimine kadar yapacakları çalışmaları anlattı. ATO Başkanı Baran, ziyarette Ankara ve Ankara’nın gelişimine yönelik görüş ve önerilerini dile getirdi. ATO heyetinin Bakan Elvan’ı ziyaretinde ATO Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran’a,   Yönetim Kurulu Başkanvekili Mehmet Aypek ve Yönetim Kurulu Üyeleri eşlik etti.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.