Öne Çıkanlar kılıçdaroğlu palandöken esnaf Akşener DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan babacan Çukurova Demirspor Kulübü Başkanı Kamil Aslan Arap 13 Aralık 2023 Çarşamba Gündemi Çin Borsalarında İşlem Gören İnovasyon Şirketi Sayısı Çinli Bilim İnsanları Çinde kullanımda olan 5G baz istasyonu sayısı

ATO’dan 'Kara Kale Ankara' yarışması

ANKARA(ANKA) - Ankara Ticaret Odası (ATO) sosyal sorumluluk faaliyetleri kapsamında bu yıl fotoğraf yarışmasına imza atacak. “Kare Kare Ankara” adıyla düzenlenen organizasyonda Ankara fotoğrafları yarışacak. Yarışmaya başvurular 22 Ağustos Cumartesi günü başlayacak.

ATO’dan yapılan açıklamada, Ankara’yı anlatan her türlü fotoğrafın yer alacağı bir yarışma organize edecek. Açıklamada, her yaş gurubundan amatör ve profesyonel tüm fotoğraf severin katılabileceği belirtilerek, “Ankara ve değerleri konusunda farkındalık oluşturmak, Ankara’nın değerlerinin tanıtımı, yaşatılması ve kayıt altına alınmasına katkı sağlamak, Ankara’nın başta şehirde yaşayanlara olmak üzere, Türkiye ve dünyaya tanıtılmasına katkı sağlamak amaçlanıyor” denildi.

-YARIŞMA 22 AĞUSTOS’TA BAŞLIYOR-

Açıklamaya göre, her yarışmacının dört ayrı fotoğrafla katılabileceği “Kare Kare Ankara” fotoğraf yarışmasında başvurularhttp://karekareankara.atonet.org.tr adresinden yapılabilecek.  Daha önce hiçbir yarışmada ödül almamış ve sergilenmemiş fotoğraflarla başvuruda bulunulabilecek yarışmada, fotoğrafların ebatlarının 3 megabayttan küçük, 12 megabayttan büyük olmaması şartı aranacak. 22 Ağustos’ta başvuruların başlayacağı yarışmada, son katılım tarihi 30 Kasım 2015.

-ÖDÜL TÖRENİ 27 ARALIK’TA-

Yarışma sonuçlarının seçici kurulun değerlendirmesinin ardından 15 Aralık 2015 tarihinde açıklanacağı belirtilen açıklama şöyle:

“Sonuçların açıklanmasının ardından ödül töreni Atatürk’ün Ankara’ya geldiği tarih olan 27 Aralık günü gerçekleştirilecek. Birinci seçilen esere 5 bin TL, ikinci esere 3 bin TL, üçüncü esere 2 bin TL ödül verilirken, mansiyon alan yarışmacıya bin TL ödül takdim edilecek. Yarışmada ayrıca jüri özel ödülü de verilecek. Yarışmada ödül alan eserler Ankara Ticaret Odası’nın resmi web sitesi olanwww.atonet.org.tr’de yayınlanacak. Yarışma sonrasında yarışmada başarılı olmaya hak kazanmış eserlerden oluşan Ankara Fotoğrafları Kataloğu hazırlanacak.”

-"ANKARA’NIN TANINMASINI EVRENSEL BİR DİL OLAN FOTOĞRAFLA SAĞLAYACAĞIZ"-

ATO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, oda olarak yürüttükleri faaliyetleri sosyal sorumluluk projesiyle renklendirdiklerini belirterek, bu yıl da bir fotoğraf yarışması başlatma kararı aldıklarını ve bu yarışmayı her yıl sürdürmeyi amaçladıklarını söyledi. 

Ankara’yı hem Ankaralılara hem de diğer il ve ülkelere tanıtmak ve bu şekilde turizm gelirlerini artırmayı hedeflediklerini de belirten Bezci, “Ankara’nın tanınmasına katkıyı evrensel bir dil olan fotoğraf aracılığıyla sağlayacağız" dedi. (ANKA)

(ÖZ/ÖZK)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.