Öne Çıkanlar bugünün gündemi gündem özeti gündem başlıkları İsrail Afrin Hakkari Muhbir bugünün gündem özeti ysk çin pkk turizm

"Avrasya Tüneli İçerisinde Su Birikmesi Gibi Bir Durum Söz Konusu Değildir"

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, "Avrasya Tüneli içerisinde su birikmesi gibi bir durum söz konusu değildir" açıklamasında bulundu.

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada; "İstanbul genelinde hissedilen fırtına nedeniyle trafikte bulunan birçok araç Avrasya Tüp Tüneli’ne sığınarak yola devam edememişlerdir. Bu durum Avrasya Tüneli'nde yoğun trafik oluşturduğundan bir süre trafik akışı sağlanamamıştır.
 
Fırtına sonrasında araçların tüneli terk etmeleriyle birlikte trafik açılmıştır. Ancak Asya- Avrupa yönünde tünel öncesi yollarda oluşan su birikintileri sebebiyle trafik akışı henüz sağlanamamaktadır. Tünel içinde su birikmesi gibi bir durum söz konusu değildir"
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.