Öne Çıkanlar diyarbakır istanbul Aydem Yenilenebilir Enerji Genel Müdürü Ömer Fatih Keha Türk EğitimSen Genel Başkanı Talip Geylan CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut eNBE Kuşadası Belediyesi Suriye Sorunu çukurova belediye başkanı soner çetin EMİNE ERDOĞAN myk galatasaray

Avukatlara Elektronik Vekalet Pulu Ve Harç Ödemelerinde Kredi Kartı Kolaylığı

UYAP üzerinden e-Pul (Elektronik Vekalet Pulu) ödemelerinde Avukatlara Kredi kartı ile ödeme kalaylığı getirildi. 

Türkiye Barolar Birliği'nden yapılan açıklamada; "UYAP üzerinden e-Pul (Elektronik Vekalet Pulu) ödemeleri için yeni bir anlaşmaya imza atıldı. Sistem üzerinden vekalet pulu almak veya harç ödemek isteyen avukatlar ödemeyi kredi kartı ile yapabilecek.

Türkiye Barolar Birliği tarafından Adalet Bakanlığı ve Vakıfbank ile bir yıldır yürütülen çalışmalar sonuçlandı. Daha önce sadece Barokart hesabından yapılabilen e-Pul alımları ve harç ödemeleri artık hem Vakıfbank hesabından hem de kredi kartı ile yapılabilecek. Böylece avukatlara, e-Pul alımlarında ve harç ödemelerinde birden fazla ödeme seçeneği ile daha az masrafla vekalet pulu alma imkânı sunulmuş oldu." denildi. 

Anahtar Kelimeler:
UYAP
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.