Öne Çıkanlar terörist Covid19 cumhurbaşkanı erdoğan cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Koronavirüs suriye Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar türkiye ak parti yunanistan abd vakıfbank

Aydın’da Uyuşturucu Operasyonu: 2 Kişi Yakalandı

Aydın  Nazilli’de uyuşturucu madde ticareti ve kullanımını önlemeye yönelik  gerçekleştirilen operasyonda 2 şüpheli yakalanırken, çok sayıda uyuşturucu ve mühimmat ele geçirildi.

Aydın Valiliği’nden yapılan açıklamaya göre, 25 Ağustos’ta Nazilli Narkotik Suçlarla  Mücadele Grup Amirliği tarafından, uyuşturucu madde ticareti ve kullanımını önlemeye yönelik olarak yapılan operasyonda M.Ö. ve eşi G.Ö.Ö. isimli şüpheliler yakalandı. Bu kişilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda; 1 adet Kaleşnikof tüfek, 2 adet Kaleşnikof mermisi, 3 adet Blow 7,65 mm çapında çeşitli marka ve modelde tabanca, 131 Adet çeşitli çaplarda tabanca mermisi, 17 Adet boru parçaları, toplamda 87.05 gram uyuşturucu, 56 Adet uyuşturucu hap, 11 adet av tüfeği kartuşu, 3 adet uyuşturucu madde içme aparatı, 20 adet tarihi eser olduğu değerlendirilen sikke ve çok sayıda elektronik materyal ele geçirildi.

Açıklamada, şüpheli M.Ö ve G.Ö.O'nun gözaltına alındığı ve soruşturmaya başlandığı bildirildi.
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.