Aydınlı Grup'tan Ömer Faruk Kavurmacı'nın Ofisinden Gülen'in Kitapları Çıktı Haberlerine Yalanlama

Aydınlı Grup, 8 Ağustos 2016 tarihinde TUSKON soruşturması kapsamında İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Şube Birimi’nin şirketimizde yaptığı aramanın ardından yayınlanan “Ömer Faruk Kavurmacı'nın ofisinden Gülen'in kitapları çıktı haberlerin asparagas haberler olduğunu bildirmek için yazılı bir açıklama yayımladı.

Aydınlı Grup'tan yapılan açıklamada; 18 Ağustos 2016 tarihinde TUSKON soruşturması kapsamında İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Şube Birimi’nin şirketimizde yaptığı aramanın ardından yayınlanan “Ömer Faruk Kavurmacı'nın ofisinden Gülen'in kitapları çıktı!” ve benzeri başlıklı haberlerin gerçekleri yansıtmadığı hakkında birinci kaynak olarak sizleri bilgilendirmek isteriz.

Haber içerisinde yer alan kitap ve plaket Aydınlı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ömer Faruk Kavurmacı’nın ofisinde ya da evinde bulunmamıştır. Söz konusu materyaller bir şirket çalışanının odasındaki kişisel dolabından çıkmıştır. Durum, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Şube Birimi tarafından yapılan adli arama sonucu tutanakla da belgelenmiştir. Konu olan yayınların ve plaketin sahibi de gözaltına alınmış ve şirketimizle de ilişiği kesilmiştir.

Bilmenizi isteriz ki, Türk Milleti ve Türkiye Cumhuriyeti için çalışmaya devam eden Aydınlı Grup, her zaman barış ve huzurumuzu yok etmeye dönük hain düşüncelere ve kötü niyetlere sahip FETÖ/PDY ve benzeri gruplara karşı her zaman demokrasinin, hukukun, ülkemizin, milletimizin, seçilmiş Cumhurbaşkanımız ve Hükümetimizin yanında yer alacaktır. Halkın en doğru şekilde bilgilere ulaşmasında sizlere yardımcı olmak amacıyla hazırladığımız açıklamaya mecranızda yer vermeniz halkın bilgi edinme hakkı uyarınca, sizler gibi önemli bir görevi icra eden gazeteciler açısından da bir sorumluluktur. Aslı olmayan bu tür haberler yanıltıcı olduğu kadar bizim için üzücü de olmaktadır. Bu tür beyanlar öncesinde grubumuz ile iletişim kurmanızı önemle rica ederiz.
Konuyla ilgili her türlü sorunuzu yanıtlamaya hazır olduğumuzu belirtir, iyi çalışmalar dileriz" denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.